Jeugd zaterdag 27 maart

Zaterdag 27 februari, een stevig windje bracht donkere wolken richting het complex van Borgele. De mini`s, JO-8 en JO9 troffen het gelukkig nog net en hebben het droog gehouden. Het plezier was er weer vanaf te lezen! Er werd hard getraind en goed samen gevoetbald.

Bij de mini`s verliep het dribbelen van het ene stadion naar het andere alleen zeer snel en actief als ons eigen GAE stadion werd genoemd. Deze richting werd ook bijna blindelings gevonden.

En uiteraard werd er weer afgesloten met een partijtje.

De oudste mini`s speelden weer een partijtje tegen de JO8-2. (zie ook foto bovenaan de pagina)

JO-8 en JO-9 speelden een wedstrijd. Altijd staan zij met veel spelers paraat om aan te treden op het veld.

Bij de JO-10 werd er weer hard getraind en uiteraard ontbreekt een partijtje zeker niet.

De JO-12 werd gevraagd een wedstrijd te spelen tegen de meiden vanuit de samenwerking; de MO13-2. De meiden waren de baas op het veld maar maakten de kansen niet af. Er werd van beide kanten goed gevoetbald en het positiespel komt steeds beter uit de verve.

De donkere wolken pakten zich steeds meer samen boven het sportpark zoals u kunt zien op de foto`s de jongste voetballers werden nog ontzien, maar nadat de andere trainingen en wedstrijden 15 minuten gestart waren brak het even los. Harde wind en flinke hagel zorgden ervoor dat we iedereen van het veld hebben gehaald en moesten schuilen. Na 10 minuten was het veld letterlijk hagelwit geworden.

De JO-13 hebben de kans ook gegrepen om lekker te trainen op de zaterdag. Het ging er hard aan toe en uiteraard werd er ook afgesloten met een partijtje.

Na regen komt zonneschijn en dit pakte erg goed uit voor de komende uurtjes van wedstrijden op het veld. De volgende die aan mochten treden waren de meiden uit de samenwerking; MO13-1 tegen de MO15-2. Alex heeft er weer een mooi verslag van gemaakt;

De MO 13-1 en MO 15-2 hebben vandaag opnieuw de degens gekruist. Twee weken geleden speelden de teams ook tegen elkaar. Een wedstrijd die eindigde met twee enorme hagelbuien. We hoopten vandaag op wat beter weer. We speelden nu een uurtje later. Gelukkig maar want vandaag speelde de wedstrijd zich precies tussen de hagelbuien door af.

Het was wederom een gelijk opgaande strijd met veel kansen. MO 13-1 heeft iets meer voetbal in de ploeg. MO 15-2 compenseert dat met veel inzet. Zo zijn de teams aan elkaar gewaagd.

Vandaag kwam MO15-2 op voorsprong. MO 13-1 kwam snel weer op gelijke hoogte. Opnieuw kwam MO15-2 op voorsprong en niet veel later stond het al weer gelijk. Bij rust stond het 2-2.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Het spel golfde op en neer. MO 15-2 was het meest gelukkig en wist nog twee keer te scoren. Het leverde een eindstand van 4-2 op.

De meiden MO15-1 hebben een wedstrijd tegen de MO17-2 gespeeld op het terrein van Sportclub Deventer. De zon was inmiddels ieders grote vriend geworden.  Fysiek zijn de meiden van de MO17 beter maar verder ging de strijd aardig gelijk op. Kansen waren er over en weer, helaas werd niet alles verzilverd.

AL met al weer een mooie voetbaldag achter de rug! We verlangen naar de echte wedstrijden in de competitie. We weten ons nog te vermaken op de velden maar een echte wedstrijd spelen zou weer een warm welkom zijn in onze eigen voetbalwereld!