Bezoek van de Paashaas

Zaterdag 3 april stond er een paashaas training gepland voor de mini’s en de JO 8. In overleg met de trainers van de JO 9 is besloten dat zij een wedstrijd tegen elkaar zouden spelen.

Tijdens de uitleg wat de bedoeling van de training zou worden vertellen Marc en Albert de kinderen dat de Paashaas vrijdagavond is gesignaleerd rondom de velden om paaseieren te verstoppen.

En als verrassing kwam de Paashaas het veld op gehuppeld.

 

Na het aftellen was het een run op zoek naar de eieren.

Er werd 20 minuutjes gezocht naar 150 chocolade eitjes. Maar liefst 143 zijn er teruggevonden. Een aantal hadden er stiekem ook wat opgegeten….

Hierna kon er begonnen worden met het programma wat al klaarstond op het veld. De eier lepel race werd extra moeilijk gemaakt door ook de voetbal nog mee te dribbelen. Uiterste concentratie was zichtbaar op de gezichten van de spelertjes.

De Paashaas liep ook zijn ronde over het veld en hier en daar werd er mee gedaan.

De hindernisbaan werd met veel plezier beoefend.

Maar liefst 50 kinderen hadden schik met de Paashaas op het veld.

Een panna bij de Paashaas!

Lekker stoeien met de Paashaas;

En een knuffel voor de Paashaas;

Het was heel aandoenlijk om te zien hoe de Paashaas zich ontfermde over de kinderen;

Maar ook hoe de kinderen met de Paashaas omgingen. Voor sommigen was het toch ├ęcht wel even spannend.

Groepsfoto met allemaal konijnenoortjes…

Alle kinderen kregen na de leuke training een heerlijke chocolade paashaas van de enige ├ęchte Paashaas.

We mogen weer terugkijken op een hele mooie ochtend waarin wij veel kinderen blij hebben gemaakt met een voetbaltraining in het teken van Pasen. Met dank aan de geweldige groep trainers die er elke training weer wat moois van maken! En uiteraard aan de Paashaas; een eigen jeugdspeler heeft aangeboden zich in het pak te heisen. Daar is moed voor nodig en lef!

Langs de lijn en op het veld sta ik te genieten van vooral de vrolijke gezichtjes en het plezier van onze kleinste voetballertjes!