Jeugd zaterdag 3 april

Zaterdag 3 april; Terwijl de mini’s en de JO8 een paascirquit afleggen in het bijzijn van de Paashaas -wat u heeft kunnen lezen in het vorige verslag-,  werd er gewoon een onderlinge wedstrijd gespeeld tussen de twee JO9 teams.

Na deze geweldige paasactiviteit werd het veld geruimd voor de meiden van de MO13-1. Zij werden opgesplitst om op een half veld te spelen.

De ene helft speelden tegen de JO10 dit was een pittig duel waarin er door de meiden goed werd samen gespeeld, maar helaas waren deze getalenteerde groep jongens een maatje te groot.

De andere helft speelden tegen de JO11. Ook hier werd er goed gestreden door de meiden, maar wisten zij het niet af te maken voor de goal. De winst ging ook hier naar de jongens toe.

De JO12 speelden een oefenduel tegen de oudere groep van Passend voetbal.

Hier werd met veel plezier een wedstrijd gespeeld.

Er werd aan beide kanten goed gescoord.

De meiden van de MO13-2 zochten de uitdaging op door de meiden van de MO15-2 uit te dagen voor een duel op het grote veld. Alex wist hiervan weer een mooi verslag te maken:

Vandaag stond er een mooie krachtmeting tussen de MO15-2 en mo 13-2 op het veld bij rdc op het programma.

Ondanks wat last minute afzeggingen bij mo 15-2 waren er toch precies 11 meiden beschikbaar. De mo 13-2 had een paar versterkingen uit de mo 13-1. De strijd kon beginnen.

De wedstrijd ging gelijk op. Mo 13-2 wist als eerste het net te vinden. Het duurde even voor ook de mo 15-2 de kansen wist te verzilveren maar dat lukt dan wel 2 keer achter elkaar. Na 2 afgekeurde goals bij mo 13-2 lukt het ze wel om te scoren en gelijk twee keer. Dus weer een voorsprong voor de mo 13-2. Mo 15-2 zette een tandje bij en wist weer op gelijke hoogte te komen.

Mo 13-2 kwam toch weer op voorsprong en de wedstrijd werd afgesloten met 4-3 winst voor de mo 13-2.

De trainer van de MO13-2 was supertrots en blij op haar meiden van de MO13-2, dit team heeft eindelijk een wedstrijd op groot veld kunnen spelen én ook nog gewonnen!

De andere jeugdteams waren vrij vandaag.

Het was weer een mooie voetbaldag met vele goals en maar vooral veel voetbalplezier!