Jonger Oranje Talentendag bij FC RDC


Maandag 3 mei, in de meivakantie, is het tijd voor de allereerste Jonger Oranje Talentendag op het complex van FC RDC! Tijdens deze plezierige en leerzame voetbaldag voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar zijn scouts van diverse Eredivisieclubs aanwezig.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenoten waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van diverse profclubs. Je krijgt de kans om jouw voetbaldroom waar te maken: gescout worden door een club uit de Eredivisie en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van de profclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Overijssel’. Zij worden uitgenodigd om mee te doen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen volgend seizoen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Zo speelde Jonger Oranje in het verleden tegen o.a. AZ, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag.

– Voetbal onder toeziend oog van scouts van Eredivisieclubs
– Ontwikkel jezelf tijdens het 4 tegen 4-toernooi
– Speel altijd tegen je eigen leeftijdsgenootjes
– Ontmoet allemaal voetbalvrienden met dezelfde dromen
– Maak gegarandeerd veel voetbalplezier!

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers uit de geboortejaren 2003 t/m 2008 en vindt plaats van 9.30–12.30 uur (2007 t/m 2008) of 13.00–16.00 uur (2003 t/m 2006). Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub. Deelname kost slechts €26,95.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.