Albert Broekhuis hoofd opleidingen SVO vrouwen en meiden voetbal FC RDC en Sportclub Deventer

Afgelopen woensdagavond heeft Albert Broekhuis zijn contract getekend om als hoofd opleidingen aan de slag te gaan bij de SVO vrouwen en meidenvoetbal FC RDC en Sportclub Deventer.

Hoewel Albert niet nieuw is bij de verenigingen, is het toch goed dat we hem even voorstellen:
Albert Broekhuis is 51 jaar en samenwonend met Angelique en zij hebben samen 3 dochters, waarvan 2 voetballen binnen de SVO. Albert heeft zelf gevoetbald bij Roda Deventer en Kon. UD op het veld en 10 jaar hoofdklasse in de zaal bij Helios. Zijn leven bestaat voor een groot deel uit sport, ook tijdens zijn maatschappelijke carrière. Albert heeft 7,5 jaar gewerkt als sportinstructeur bij defensie, 7,5 jaar als bedrijfsleider bij de Scheg en hij heeft 12 jaar lang zeven zwemscholen onder zijn hoede gehad. Momenteel werkt hij als activiteitenbegeleider bij Trajectum (mensen met een gedragsprobleem).

Albert heeft een ruime ervaring als trainer. Hij is jeugdtrainer geweest bij Roda en kon. UD. Daarnaast is hij hoofd jeugdopleiding bij Colmschate en teammanager bij de Go Ahead Eagles C en B-jeugd geweest. Albert heeft gewerkt als hoofdtrainer bij WWV en Sallandia. Albert is in het bezit van het TC2 trainersdiploma. Momenteel is Albert Hoofd Jeugd Opleidingen bij FC RDC en trainer van Dames 1 waar hij tot eind van dit seizoen actief zal zijn. De samenwerkingscommissie heeft Albert weten te strikken voor de deze vacature en Albert geeft aan erg veel zin in te hebben om binnen de vrouwen- en meidentak aan de slag te gaan.

Al met al een man met zeer veel ervaring en kennis. Hopelijk kan hij de komende jaren samen met al onze trainers, leiders en vrijwilligers de volgende stap zetten in de ontwikkeling van de nieuwe SVO om het voetballen binnen Deventer naar een hoger plan te brengen. Hij zal zich bezig houden met het aanstellen van trainers, begeleiden en evalueren. Hij zal in samenspraak met de TC en trainers de teams gaan samenstellen. Albert zal afwisselend op het complex van FC RDC en Sportclub Deventer aanwezig zijn om de trainingen en de wedstrijden van de vrouwen en meiden te bekijken en evalueren.

Wij zijn erg blij dat we Albert hebben kunnen binden aan onze SVO en wij wensen hem erg veel plezier en succes toe voor het aankomende voetbalseizoen.

Aankomende week zal de naam van de SVO bekend worden gemaakt. Er is afgelopen week een enquête rond gegaan bij de vrouwen en meiden die lid zijn van de SVO van beide verenigingen waarin ze hun keuze kunnen uitspreken over voorstellen voor een nieuwe naam en een keuze voor een nieuw tenue.

De samenwerkingscommissie.