Onvergetelijke training voor de G voetballers

Woensdag 3 augustus organiseerde de KNVB een alternatief programma op het veld bij FC RDC. Vanwege de coronaproblematiek kon het jaarlijkse G-voetbaltoernooi in Barendrecht niet doorgaan. Het alternatieve programma bracht de trainer van de profclub met zijn assistent en 2 spelers naar FC RDC. Deelnemers waren spelers van het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles en spelers van het G-team/Passend Voetbal  van Colmschate ’33, de Witkampers en FC RDC.

Erick Rondhuis doet een welkomstwoord en Kees van Wonderen, zijn assistent Paul Simonis en de spelers Jay Idzes en Bas Kuipers worden voorgesteld. Na de uitleg over deze speciale training wordt de groep in tweeën gesplitst en begeeft iedereen zich naar de oefening.

 

Alle 4 de heren doen met veel enthousiasme mee aan de oefeningen.

Met veel blijde gezichten voelen de kinderen zich even één met de trainers en de spelers, waar ze normaal gesproken toch wel tegenop kijken.

Na een afsluitende partijspel was er tijd voor foto’s met hun helden van Go Ahead.

Ze keerden allemaal naar huis met een KNVB pakket en een gesigneerde wedstrijdbal van Go Ahead Eagles. Een dag om nooit te vergeten!