Pepe Cup 2021 bij FC RDC

Ook dit seizoen staat er weer een Pepe Cup op de planning bij FC RDC.
Aanstaande dinsdag, 24 augustus 20.00 uur, trappen SV Colmschate en De Gazelle af voor de eerste wedstrijd. Op donderdag 26 augustus is dan de wedstrijd SC Overwetering – FC RDC. Ook deze begint om 20.00 uur. Op zaterdag 28 augustus vinden dan de finalewedstrijden plaats. Om 12.30 uur spelen de verliezers tegen elkaar waarna om 15.00 uur de winnaars het tegen elkaar op zullen nemen. Wij hopen op uw bezoek waarbij vriendelijk verzocht wordt de corona maatregelen (1,5 meter) in acht te nemen. De bar zal gesloten zijn ivm de verbouwing. Op zaterdag is er buiten gelegenheid voor het halen van een hapje en drankje.

Voor meer informatie kunt u hier het programmaboekje inzien. Deze zijn ook te vinden in en rond het clubhuis.
Pepe Cup 2021 Programmaboekje