Kees van Wonderen naar FC RDC !

Donderdag 11 november a.s. verwelkomen De Vrienden van FC RDC Kees van Wonderen in ons clubhuis. De succestrainer van GA Eagles, die de Deventer trots afgelopen seizoen naar de Eredivisie wist te leiden, komt deze avond zijn ervaringen en trainersvisie met ons delen. Natuurlijk heeft u zelf ook de gelegenheid om deze avond uw vragen aan hem te stellen.
Ook Eric Whittie is deze avond van de partij. Onder zijn leiding bouwt GA Eagles aan een vernieuwde jeugdopleiding en moet GA Eagles weer een kweekvijver van jonge talenten worden.
De avond staat onder leiding van Erik van Luttikhuizen, hij zal onze gasten introduceren en interviewen. Tevens zal Erik u als bezoeker de gelegenheid bieden om uw prangende vragen aan de beide heren te stellen.
De inloop start om 19.30 uur, waarna het officiƫle deel om 20.00 uur zal beginnen en naar verwachting rond 22.00 uur eindigen. De entree is gratis.
Om een goed beeld van het aantal bezoekers te krijgen, verzoeken wij u om ons uiterlijk 1 november een mailtje te sturen indien u aanwezig wilt zijn. Graag mailen naar: vrienden@fcrdc.nl
We kijken uit naar uw aanwezigheid, graag tot de 11e november!