Scheidsrechters gezocht

In Nederland zijn er meer 28.000 scheidsrechters actief bij de amateur verengingen en in het betaald voetbal. Dat klinkt veel, maar helaas loopt dat aantal – door een zwaar coronajaar – snel terug. En dat is jammer omdat het ten koste gaat van het spelplezier van meer dan 1 miljoen voetballers.

Scheidsrechter Makkelie
Scheidsrechter gezocht v/m KNVB

(Klik op bovenstaande link om filmpje te zien van Danny Makkelie)

FC RDC
Ook ons FC RDC kent hetzelfde probleem momenteel. Met name bij de jeugd is nijpend momenteel en is hulp erg wenselijk. Want als jij voetbalt merk je zelf ook dat een scheidsrechter essentieel is bij de wedstrijden. Enkele duels kunnen soms niet eens doorgaan, omdat er geen scheidsrechter meer is om deze te fluiten. Vandaar deze oproep aan iedereen.

OPLEIDING EN BEGELEIDING
Op alle niveaus vloeit de krapte van ons eigen scheidsrechterskorps door, en dat is jammer. Want het fluiten van duels is echt leuk, je loopt midden in een duel en proeft het enthousiasme van de kinderen. Bij FC RDC wordt alles voor je geregeld, we zorgen er voor dat je een cursus krijgt van de Deventer Scheidsrechters Vereniging, zodat je alle regels goed weet voor aanvang van het duel.

COMBINEREN
Als je bij de jeugdwedstrijden van onze JO11 of JO12 start, begeleiden we je ook persoonlijk gedurende het begin van jouw carrière op ons Sportpark. Deze 2 x 30 minuten duels zijn heerlijk om te fluiten op de zaterdagochtend op een half veld. Prima te combineren met jouw eigen wedstrijd of de rest van jouw zaterdagplanning.

EIGEN INVULLING
We houden ook rekening met randzaken die voor jou belangrijk zijn, als jij tijdig mee moet met jouw team naar een uitduel, of dat je tijd voldoende hebt voor jouw eigen thuiswedstrijd, we plannen daar gewoon keurig omheen. Of als je in de middag andere plannen hebt, wij begrijpen dat en denken mee in de planning. Je kan ook je eigen frequentie aangeven, als je om de week wil fluiten bijvoorbeeld, houden wij daar rekening mee in de planning. Welke wens er ook is, we pakken dat graag op.

ACCESSOIRES
Ook zaken als een fluit, trainingspak kaarten-set of zelfs scheidstrechtertenue verzorgt FC RDC keurig voor jou.

CONTACTGEGEVENS
Heb je interesse of wil je gewoon meer weten?
Schiet Richard Stam of Erik van Luttikhuizen even aan, bel of app ze op
RICHARD STAM                    ERIK VAN LUTTIKHUIZEN
0622041346                            0642330133

Meer info kan je ook vinden op de speciale KNVB website, klik op onderstaande link:
https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/ik-word-scheidsrechter/verenigingsscheidsrechter

 

 

 

FOTO'S: www.knvb.nl