Sterrenleague

Zaterdag 16 oktober heeft de Sterrenleague bij FC RDC plaatsgevonden. Bijna 100 kinderen van Blauw Wit, UD, Sportclub Deventer en FC RDC liepen door een erehaag van ouders en opa’s en oma’s het hoofdveld van FC RDC op. Velen vonden het best spannend om onder zoveel belangstelling het veld op te komen.

Enthousiasme, penalty’s en ranja
De spanning nam snel af tijdens de wedstrijden, waar met veel enthousiasme werd gevoetbald. Het juichen bij een goal, dromerig om je heen kijken wat er allemaal gebeurd, een plotselinge val en een aai over de bol hielpen daar bij. Na de wedstrijden kon iedereen een penalty nemen op de keeper van FC RDC 1 Michel Voortman. Daarna was er ranja en chips.

Groot succes!
Nadat de rust op Sportpark Borgele is weergekeerd kunnen we stellen dat de kinderen en ouders bij FC RDC een fantastische ochtend hebben beleefd. Graag wil de organisatie iedereen bedanken die deze ochtend tot een succes hebben gemaakt.

Namens de organisatie,

Daniel Savelkoel