Pieternel en Thomasvaer

Pieternel en Thomasvaer hebben aangegeven tijdens de nieuwjaarsreceptie (8 januari) het jaar 2021 onder de loep te willen nemen. Ze hebben een jaar moeten overslaan. En dat is hen niet bevallen. Ze staan te popelen om in het vernieuwde clubhuis ‘acte de préséance ‘ te geven.

Maar dat kan alleen maar als leden van FC RDC hun opvallende, leuke, verrassende en hilarische ervaringen aan ons doorsturen. Zonder kopij komen we nergens. Lever kopij aan voor 1 december. Willen de commissies onderling afstemmen wie de kopij aanlevert?

En…..we hebben mensen nodig die willen schrijven. Je kunt van tevoren thuis oefenen met de Sinterklaasgedichten! Als je dit leuk lijkt, laat het dan weten. Het zou mooi zijn als we een groepje zouden kunnen samenstellen. Wel net zo gezellig.

Heb je kopij of wil je meeschrijven, mail naar ericadegroot@gmail.com. Voor 1 december.