Scheidsrechterscommissie

Scheidsrechterscommissie

scheidsrechters@fcrdc.nl

De scheidsrechterscommissie heeft als doel voor alle wedstrijden die niet door een KNVB-scheidsrechter worden geleid, een clubscheidsrechter aan te wijzen. Dat houdt in dat FC RDC een scheidsrechterspool moet hebben met voldoende clubscheidsrechters. We zijn een heel eind, maar we hebben nog meer mensen nodig.

De scheidsrechterscommissie probeert jeugdspelers warm te maken voor het fluiten van wedstrijden. In de afgelopen seizoenen heeft de commissie hier een flinke stap gemaakt.

Een ander speerpunt is de opleiding van onze scheidsrechters. In het afgelopen seizoen heeft een groep clubscheidsrechters een cursus gevolgd onder leiding van de bekende oud betaald voetbal scheidsrechter Braamhaar. Ook voor het komend jaar staan er weer (opfris)cursussen gepland.

Op deze pagina houdt de commissie u op de hoogte!

Nieuws van de scheidsrechterscommissie

Nieuwe Helden erbij …….

Op vrijdagavond 28 februari verzamelden zich 6 nieuwe jeugdscheidsrechters namens FC RDC bij de kantine van vv Diepenveen, waar ze ...
Verder lezen

Nieuwe lichting jeugd scheidsrechters

Op vrijdagavond 11 en zaterdagochtend 12 mei hebben 11 nieuwe jeugdscheidsrechters hun Certificaat Pupillen Scheidsrechter behaald. Hierbij hebben we (opnieuw) ...
Verder lezen

Pupillenscheidsrechters gezocht

Ben jij 12, 13 of 14 jaar (ouder mag ook) en lijkt het jou leuk om pupillenscheidsrechter te worden? Je ...
Verder lezen

Jonge Helden gezocht

Ben jij 12, 13 of 14 jaar (ouder mag ook) en lijkt het jou leuk om pupillenscheidsrechter te worden ? ...
Verder lezen