Heren Zaterdag

Elftallen Heren Zaterdag

Op zaterdag spelen vier seniorenteams van FC RDC. We hebben twee selectieteams. Het eerste team is een jong team met enkele geroutineerde spelers dat dit seizoen uitkomt in de vierde klasse. Onder leiding van Jacob Ensing is er vertrouwen dat de spelers dit seizoen hoge ogen gaan gooien in deze klasse. Het team van afgelopen seizoen is vrijwel geheel bij elkaar gebleven en zijn er versterkingen bijgekomen van buiten. Daarnaast krijgen de keepers adequate keeperstraining van Jan Demmers.

De thuiswedstrijden van het eerste team zijn altijd sfeervol. De supporters op de tribune en vooral op het terras zorgen voor een echte voetbalsfeer. Kom vooral langs op zaterdagmiddag en moedig onze spelers aan!

Het tweede team is ook een selectieteam. De spelers trainen onder leiding van Sorphea Uk twee keer per week, natuurlijk om goed te presteren in het eigen team, maar natuurlijk ook met een schuin oog naar het eerste. Jacob Ensing en Sorphea Uk houden nauw contact en houden de spelers goed in de gaten. Presteer je als speler niet goed bij de eerste selectie, dan heeft de trainer de mogelijkheid om spelers uit het kwalitatief goede tweede elftal te ruilen. Gezonde concurrentie met veel voetbalplezier!