Pupillen

Pupillen elftallen bij FC RDC

Van de site van de KNVB:

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/'18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Nieuw hierbij is de rol van de spelbegeleider. Wat zijn nu eigenlijk de taken van de spelbegeleider en wie bij de vereniging kunnen deze rol allemaal uitvoeren?

De spelbegeleider wordt ingezet bij de nieuwe 6 tegen 6 vorm die plaatsvindt op een kwart voetbalveld. Vanaf het seizoen 2017/'18 spelen de teams Onder 8 en Onder 9 in deze nieuwe vorm. Een jaar later, in het seizoen 2018/'19, wordt ook de leeftijdscategorie Onder 10 daaraan toegevoegd.

Bij de pupillen staat kennismaken met voetbal, plezier en veiligheid in het sporten voorop. Wat die spelers nu leren op het gebied van sportiviteit en spelregels, bepaalt hun verdere sportloopbaan. Daarom is het belangrijk dat pupillen een goede spelbegeleider hebben.

Bij FC RDC starten we het seizoen 2017-2018 volgens deze nieuwe lijn van de KNVB. Voor de JO13 blijft het zoals het was.

Heb je vragen met betrekking tot een specifiek elftal, klik dan hieronder voor de teampagina, daarop staan de gegevens van de trainers en leiders, heb je vragen met betrekking tot een leeftijdscategorie kijk dan onderaan deze pagina voor de gegevens van de betreffende coördinator.

Elftallen onder 8

Elftallen onder 9

Elftallen onder 10

Elftallen onder 11

Elftallen onder 12

Elftallen onder 13

Coördinator