Oldstars

Oldstars

OldStars Walking Football is een landelijke initiatief van het Nationale Ouderenfonds en de KNVB om ouderen van 60+ aan het bewegen te krijgen. De uitdaging bij dit project is om bij Deventer voetbalverenigingen voetbalaanbod voor 60plussers te creëren. Het doel is lichamelijke activiteiten te ontwikkelen bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar die zelfstandig wonen en nu nog onvoldoende bewegen. Door hen onder te brengen bij voetbalverenigingen wordt gestimuleerd te blijven bewegen en in contact te komen en te blijven met leeftijdsgenoten.

De 1e drie trainingen zijn gratis en daarna kunt u beslissen om voor 99 euro een seizoen lang lid te worden en aan 35 trainingen deel te nemen, en om eventueel aan 4 fit-testen deel te nemen. Walking Football is elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur tot ca. 16 uur. Het 1e kopje koffie/thee wordt u iedere woensdagmiddag aangeboden! Het Sportbedrijf is ook woensdags aanwezig om alles in goede banen te leiden! KOM EN BEWEEG MEE!

Nieuws over Oldstars

Agenda Oldstars 2020

20 maart 2020 Vrijdagmiddag 14.00 uur wedstrijd FC-RDC OldStars – Go Ahead Eagles OldStars 15 mei 2020 Ons eigen OldStars ...
Verder Lezen

FC-RDC OldStars Deventer – 10 mei

Olde knarren blijken geen oude knarren! Kom vrijdag 10 mei 13.30 Alle leden en niet leden, jongens en meisjes van ...
Verder Lezen